Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Tell us what you think

  1. #1
    Join Date
    Sep 1998
    Location
    North Central Wisconsin
    Posts
    11,395

    Default Tell us what you think

    Love to hear any input on the new site setup...good, bad or ugly...or all of the above...especially any problems you may find so we can correct them.

    Teking, THANK YOU!!!
    Lord send your Holy Ghost into our hearts and make the desire of our hearts Your Will.

    Pro-choice, that's a LIE, babies don't choose to die!!

  2. #2

    Default

    So far so good. How many issues did you guys have switching this over?

  3. #3
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Geneva, FL
    Posts
    729
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by glenn View Post
    So far so good. How many issues did you guys have switching this over?
    Way too many to list!!!!! And unfortunately the upgrade from v4 to v5 will be even harder.
    Last edited by teking; March 21st, 2022 at 07:18 PM.

  4. #4
    Join Date
    Sep 1998
    Location
    North Central Wisconsin
    Posts
    11,395

    Default

    When I logged in from my laptop, login was fine...when i tried from my tablet, it gave me an invalid redirect error...sent me to m715zone.com/vb but no page to load...took off the /vb and then it loaded and showed me as logged in.

    must be a setting...somewhere...
    Lord send your Holy Ghost into our hearts and make the desire of our hearts Your Will.

    Pro-choice, that's a LIE, babies don't choose to die!!

  5. #5
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Geneva, FL
    Posts
    729
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by brute4c View Post
    When I logged in from my laptop, login was fine...when i tried from my tablet, it gave me an invalid redirect error...sent me to m715zone.com/vb but no page to load...took off the /vb and then it loaded and showed me as logged in.

    must be a setting...somewhere...
    I think this is resolved

  6. #6
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Giddings, Texas
    Posts
    7,642

    Default

    I couldn't log in this morning on Chrome. My first attempt on Chrome since the switch since I am back at work today. I was able to log in this attempt though. I didn't do anything different so thanks for fixing it.

    The stay logged in box doesn't seem to work on Safari or Chrome though.

    Trying to put in constructive comments in a positive way so please take them that way.
    Remember if you didn't build it you can't call it yours.

    6.2 powered M715, 5 M1009's, M416, 2 M101's, 2 M105's, 3 M35's, M1007 6.5 turbo Suburban project called Cowdog.

    https://www.youtube.com/channel/UCCz...HGkBCfhXZ5iuaw

  7. #7

    Default

    Looks good so far. Thank you for the work
    A4x4Junky

  8. #8
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Geneva, FL
    Posts
    729
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by Barrman View Post
    I couldn't log in this morning on Chrome. My first attempt on Chrome since the switch since I am back at work today. I was able to log in this attempt though. I didn't do anything different so thanks for fixing it.

    The stay logged in box doesn't seem to work on Safari or Chrome though.

    Trying to put in constructive comments in a positive way so please take them that way.
    Each user has a 1200 sec timer to stay idle. After that they are automatically logged out. There was aproblem with redirects where www.m715zone.com would allow login and m715zone.com (w/o) www would give invalid redirect. That has been resolved. When in doubt flush your cookies. Also che k the sticky above about setting the new site to TRUSTED. You have all new cookies so you need to clear them all and make sure you have the site trusted.
    Last edited by teking; March 22nd, 2022 at 01:18 PM.

  9. #9

    Default

    I was really confused when I got to the site. I thought what happen. The only thing that I found a little hard was finding where I log in. I think you might want to make it a little bigger and put a label like LOG IN so someone can find it. You know old eyes and all.
    Zone holster maker

  10. #10

    Default

    Still getting invalid connect whenever I log in, but everything is fine after I make another click on the site.
    I can't automatically stay logged in like I used to. Have to enter username and password every darn time I visit the site.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Site Upgrade, Design Modifications & Administrative Support by:
Palm River Enterprises LLC, IT Solutions
President: Tom King, User ID=teking
This site is owned and operated by:
M715 Zone, LLC
President: Jon Schmidt, User ID=brute4c


If you have any suggestions, comments, problems or questions, contact:  brute4c@m715zone.com
Use of this site means you understand and agree to our TERMS OF USE

Copyright Notice:
This web site is subject to the protection of the copyright laws of the United States and other countries. Except for Personal Use Only, you may not modify, copy, distribute, transmit, display, perform, reproduce, publish, license, create derivative works from, transfer, or sell any information obtained from any part of the M715 Zone website without the prior written permission of M715 Zone, LLC. Written permission can only be obtained by contacting brute4c@m715zone.com

Copyright 1998-2022